Een kind van dove ouders, een begeleider, verzorger, tolk, een                        regelaar en boodschapper.
Een steun voor mijn ouders in de maatschappij.

Als kind van dove ouders (CODA child of deaf adults) heb ik geleerd om met twee verschillende communicatie vormen te leven. De horende wereld met al zijn informatie, media en snelheid. De stille wereld met gebaren, bewegingen, oogcontact, en visueel opnemen. Dit heeft mij een breed perspectief geboden om met beide culturen om te gaan, hierdoor heb ik een groot intuïtief vermogen opgebouwd. Dit vermogen is in de loop der jaren gegroeid en groeit nog steeds, met elke uitdaging in mijn leven.

 Leven in spiritualiteit en gebruik maken van energetische en intuïtieve vermogens.

 

Als kind vertrouwde ik op mijn eigen intuïtie, dit gaf echter ook een stukje onzekerheid omdat ik er achter kwam dat anderen dit niet op de zelfde manier beleefde. Tot op de dag van vandaag vertrouw ik nog steeds op mijn intuïtieve vermogens. Spiritualiteit was het logische vervolg om mijn vermogens verder te ontwikkelen.

Op mijn pad vol nieuwsgierigheden heb ik de volgende opleidingen gevolgd.

 

 

  • Kindertolk / Present Child (2021)

  • Energetisch Therapeut (2020-2021)

  • Energetisch Coach 

  • ND Nourishing Destiny 

  • Nine Star Ki

  • Genezend tekenen

  • Edelsteen meditatie

  • Reiki 1 & 2

 

Werken met kinderen.

Sinds 2007 werk ik in het speciaal basis onderwijs, hierbij ondersteun ik leerlingen die extra zorg en begeleiding kunnen gebruiken bij hun creatieve & technische ontwikkeling. Hier zie en hoor ik de behoefte van leerlingen die hulp nodig hebben in hun proces. Ieder kind wordt geboren met zijn of haar kwaliteiten, maar kunnen door omgeving of onzekerheid van hun eigen intuïtie afraken. Ik wil ervoor zorgen dat deze kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn.

 

Wat kan ik betekenen voor jou?

Ieder mens loopt in zijn leven tegen belemmeringen of moeilijkheden aan, of is aan het zoeken naar zijn eigen ik. Met mijn ervaringen als kind van dove ouders weet ik dat dit bij mensen met een auditieve beperking vaak lastiger is om hierbij hulp te krijgen. Als horende mensen al zoekende zijn naar antwoorden, hoe moeilijk kan het zijn voor mensen die met een taalbarrière in de horende wereld leven. Of je nu horende bent, een CODA of een auditief beperking hebt, door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen we kijken waar de knelpunten liggen en hoe jij (weer) gelukkig kunt zijn.

 

De oplossing ligt in het onderzoeken naar waar dit vandaan komt, samen gaan we op zoek naar de bron van het ontstane problematiek. Deze bron ligt meestal opgelagen in het onbewuste brein, waar we zonder het te weten gebruik van (blijven) maken. 

 

 

 

De boodschapper op jouw reis.

 

                             
                     Kleur je eigen leven
                                      Leef je eigen kleur